Krasnodar Förlorade Inte För Första Gången 2021

Innehållsförteckning:

Anonim

I matchen i 20: e omgången av det ryska mästerskapet kunde Ural inte slå Krasnodar. Mötet avslutades med poängen 2: 2.

Detta var den första dragningen för Krasnodar 2021. Innan dess förlorade tjurarna två gånger mot Dynamo Zagreb i 1/16 finalen i Europa League (2: 3, 0: 1) och förlorade mot Sotji i 1/8 finalen i den ryska cupen (1: 2). Ural utökade sin trea-liga i det ryska mästerskapet. Innan dess gjorde Jekaterinburg oavgjort med CSKA (2: 2), Tambov (1: 1), Rubin (0: 0).

Spartak led sitt fjärde nederlag i rad och förlorade mot Rubin

Åtta ryssar har dykt upp i startuppställningen i Krasnodar, med den nuvarande gränsen bör det vara minst tre.

Bulls tog ledningen redan i den 12: e minuten av mötet. Magomed-Shapi Suleimanov utmärkte sig. För anfallaren är detta det femte målet för säsongen.<>

Efter 20 minuter var värdarna för mötet tvungna att byta, försvararen Yevgeny Chernov skadades. Istället kom nykomlingen Ambroise Oyongo in på fältet, men han byttes ut tidigt i andra halvlek.

Ett par minuter senare bröt Igor Smolnikov grovt mot reglerna och hällde ut det andra gula kortet, och det togs bort av domaren Sergey Karasev från fältet.

I början av andra halvlek utjämnade Ural resultatet. Målet gjordes av Rafal Augustynyak.

Sju minuter senare gjorde polen en dubbel.

I den 86: e minuten kunde tjurarna jämna ut resultatet tack vare ett mål från Remi Cabella.

Som ett resultat av oavgjort stärkte Ural sin position på 12: e plats i det ryska mästerskapet. På grund av "humlor" 22 poäng. Krasnodar flyttade upp till åttonde plats. Tillgångarna för”tjurarna” har 31 poäng.

I nästa omgång spelar Ural mot Ufa och Krasnodar spelar mot Spartak. Båda matcherna äger rum den 7 mars. Det första mötet börjar kl 14.00 och det andra kl 19.00 Moskva tid.

Ryska mästerskapet. 20: e omgången

Krasnodar - Ural - 2: 2

Krasnodar: Agkatsev - Chernov (Oyongo, 32, Martynovich, 46), Sorokin, Kayo, Smolnikov - Klasson, Gazinsky, Olsson (Viljena, 63), Suleimanov (Kabella, 72) - Ionov, Ari (Wanderson, 63)

Ural: Godzyur - Kalinin, Strandberg, Rykov, Kulakov - Augustynyak, Jovichich (Mishkich, 46) - El-Kabir (Maksimenko, 84), Bikfalvi, Ibrahimay (Gadzhimuradov, 75) - Pogrebnyak (Panyukov, 68)

Mål: Suleimanov, 12 (1: 0); Augustynyak, 52 (1: 1); 59, (1: 2); Cabella, 86 (2: 2)

Varningar: Smolnikov, 26 / Jovicic, 4; Rykov, 48

Raderingar: Smolnikov, 35 (andra gula kortet)

Domare: Sergey Karasev (Moskva)