Spartak Led Sitt Fjärde Nederlag I Rad Och Förlorade Mot Rubin

Innehållsförteckning:

Anonim

Moskva "Spartak" förlorade mot Kazan "Rubin" med ett poäng på 0: 2 som en del av den 20: e omgången av det ryska mästerskapet i fotboll. Mötet ägde rum i Moskva på Otkrytie Arena-stadion.

Huvudintriget i Moskva "Spartak" var utseendet på nykomlingen Quincy Promes i startlinjen. Som ett resultat dök upp spelaren från de första minuterna och kunde stärka vänsterflanken i den röd-vita attacken, men misslyckades med att göra effektiva åtgärder.

Under första halvlek kan två gula kort och utvisningen av Roman Zobnin noteras. Efter pausen bestämde de röda och vita coachens personal att uppdatera fältets mitt och istället för Hendrix dök Kral upp på planen.

”Rubin” 8 minuter efter starten av andra halvlek lyckades dra nytta av den numeriska fördelen i truppen och Despotovic öppnade poängen i matchen. Kvaratskhelia fick ett pass från botten av någon annans straffområde, varefter han stod under press från Moses och hittade Despotovich i besittning av Maksimenko med en passning, och han skickade bollen i hörnet av målet med en touchdown-spark.

I matchens 71. minut jämnade matchens huvuddomare, Sergei Lapochkin, uppställningarna och visade den andra gula Oliver Abilgor, men detta hjälpte inte de röda och vita och i 89: e minuten av mötet gjorde Despotovich en dubbel.

Detta är Spartaks fjärde nederlag i rad i officiella matcher. Den 20 februari förlorade Spartak mot Dynamo i den ryska cupen (0: 2), och före vinteruppehållet förlorade de två gånger i rad i det ryska mästerskapet: Zenit (1: 3) och Sochi 0: 1.

Spartak (Moskva) - Rubin (Kazan) - 0: 2

«Spartacus»: Maksimenko, Zhigo, Maslov (Bakaev, 81), Jikia, Ayrton, Moses, Hendrix (Kral, 46), Zobnin, Ponce, Promes, Sobolev.

«Rubin»: Dupin, Samoshnikov, Starfelt, Uremovich, Zuev (Begich, 25), Abilgor, Shatov, Musaev (Yevtich, 80), Kvaratskhelia, Makarov (Bakaev, 85), Despotovich.

Mål: Despotovich, 53, 89.

Varningar: Gigot, 12; Moses, 20; Zobnin, 37, 45 + 3; Sobolev, 75; Jikia, 87 / Shatov, 7; Begich, 26; Abilgor, 62, 71.

Borttagning: Zobnin, 45 + 3 / Abilgor, 71

Domare: Sergey Lapochkin (Sankt Petersburg)

28 februari, Moskva. "Otkrytie Bank Arena"