Rondon Gjorde Mål Och Hjälpte I Matchen Mot Akhmat

Innehållsförteckning:

Anonim

CSKA Moskva besegrade Akhmat Grozny hemma. Mötet på VEB Arena avslutades med poängen 2: 0. Debutmålet i "arméklubben" gjordes av nykomlingen i laget Solomon Rondon och också på grund av hans målpass.

Under första halvlek var det ett jämnt spel, men fördelen var på sidan av CSKA.

I den 36: e minuten tog Rondon skickligt bollen till gränsen till straffområdet, slog, men träffade stolpen. En minut senare fick hemmalaget en chans för 11-metresparken.

Nizich avbröt Fernandez rabatt med handen. Rondon närmade sig märket och var korrekt - 1: 0.

7 minuter efter starten av andra halvlek fördubblade Nikola Vlašić fördelen med armélaget. Vlašić fick en rabatt från Rondon och slog första touch i närhörnet - 2: 0.

I slutändan gjorde Akhmat inte mycket, och CSKA kunde ha gjort sin seger ännu mer självsäker, men visselpipan till domaren Ivan Sidenkov från St Petersburg registrerade slutresultatet 2: 0.

CSKA får efter denna seger 40 poäng och behåller andra raden i tabellen för det ryska mästerskapet. Akhmat ligger på 11: e plats med 26 poäng.

Ryska mästerskapet. 21: a omgången

CSKA - "Akhmat" - 2: 0

CSKA: Pomazun, Fernandez, Vasin, Magnusson, Zainutdinov, Kuchaev (Sigurdsson, 71), Maradishvili, Akhmetov, Edzhuke (Tiknizyan, 71), Vlashich, Rondon (Chalov, 79).

"Akhmat": Shelia, Melkadze (Aduev, 69), Berisha (Ilyin, 46), Bogosavats, Silva (Yanku, 69), Semyonov, Nizich, Shvets, Nenakhov (Sadulaev, 80), Kharin, Bystrov (Polyarus, 46).

Mål: Rondon, 36 (1: 0), Vlašić, 52 (2: 0)

Varningar: Fernandez, 27; Tiknizyan, 90 + 1 / Bogosavats, 21; Berisha, 35; Shelia, 52; Nenakhov, 67; Shvets, 80

Domare: Ivan Sidenkov (Sankt Petersburg)