Salavat Yulaev Tog Ledningen I Den Första Omgången Av Gagarin Cup Mot Traktor

Innehållsförteckning:

Anonim

I den tredje matchen i 1/8 finalen i Gagarin Cup slog Salavat Yulaev från Ufa Traktor från Chelyabinsk med en poäng på 4: 0.

Under den första perioden gjorde Alexander Kadeikin pucken för Ufa, i den andra tredjedelen av matchen gjorde Marcus Granlund och Peter Khokhryakov mål. I det tredje segmentet av spelet, i sista minuten, gjorde Vyacheslav Solodukhin det fjärde målet för Salavat Yulaev i Traktors tomma nät.

Resultatet i serien var 2-1 till förmån för Ufa-laget.

Nästa match kommer att äga rum på Traktor arena den 9 februari kl 17:00 Moskva tid.

Hockey. KHL. Slutspel

Östra konferensen. 1/4 finaler

Tredje matchen

"Traktor" (Chelyabinsk) - "Salavat Yulaev" (Ufa) – 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)

Mål: Kadeikin - 1 (Zharkov, Biryukov), 12:27 - 0: 1. Granlund - 1 (Hartikainen), 26:58 - 0: 2. Khokhryakov - 1, 31:40 - 0: 3. Solodukhin - 1 (p.v., Alekseev), 59:39 - 0: 4

Målvakter: Fedotov (Will, 31:40, 59:06 - 59:39) - Metsola

Bra: 18 – 4

Kastar: 19 (8+6+5) – 25 (5+6+14)

Domare: Victor Birin, Martin Frano

7 mars. Chelyabinsk. Flygplan "Traktor" uppkallad efter V. Belousov.

Seriepoäng: 1-2