Sportnyheter: Jan Eydenzon är Vinnaren Av Det Ryska Mästerskapet

Innehållsförteckning:

Anonim

Sportnyheter: Jan Eydenzon är vinnaren av det ryska mästerskapet

Och Omsk "ubåtar" har samlat en samling utmärkelser

Allryska tävlingar i undervattenssporter hålls den 25 till 29 januari i Chelyabinsk 50-meterspool "Stroitel". Juniorer och juniorer 14-17 år, liksom pojkar och flickor 12-13 år, tävlar i simning med fenor, simning i klassiska fenor och dykning. Som en del av teamet i Omsk-regionen har två idrottare redan blivit prisvinnare av tävlingar i den yngsta av dessa ålderskategorier.

Maria Badilova lyckades klättra upp på pallen 4 gånger. Den första dagen vann hon 2 silvermedaljer - på avstånd 100 och 800 meter i fenor. På den andra dagen tillkom ytterligare två silvermedaljer till dem - Maria var andra i 50-metersloppet med fenor, liksom i 200-meterloppet med fenor. Artyom Kornienko vann ytterligare 2 medaljer. Han vann brons på 200 och 400 meter i klassiska fenor.

I huvudstaden Udmurtia fortsätter kampen om priserna för det ryska mästerskapet i vapenskytte och de allryska tävlingarna i vapenskytte och småkalibrering bland idrottare under 21 år. Mer än 400 deltagare från 39 regioner i landet kom till Izhevsk.

Den 28 januari, inom ramen för det ryska mästerskapet, spelades medaljer i luftgevärskytte mot ett rörligt mål på 10 meters avstånd. Rysslandsmästaren Yan Eydenzon, som representerar Omsk-regionen, blev bäst i denna disciplin. Vår Arseny Shishigin, som vann "bronsen", besökte också pallen. Andra platsen togs av Nikita Oreshkov från Krasnoyarsk-territoriet.

Idag har teamet i Omsk-regionen redan tre "piedestaler". Låt oss påminna er om att Kirill Altukhov den 27 januari vann bronsmedaljen i övningen”luftgevär, skjuter mot ett rörligt mål på ett avstånd av 10 meter”.